Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 -  
  Κατοικίες
  Εκτάσεις
  Επαγγελματικά Ακίνητα
  Επιχηρήσεις
 

Κωδ. Ακινήτου

   

Καλώς ήρθατε στις Κτηματομεσιτικές Επιχειρήσεις Θ. Φούκη...

Το πρωτοποριακό μεσιτικό γραφείο στην Αθήνα


Οι Κτηματομεσιτικές Επιχειρήσεις Φούκη ιδρύθηκαν το 1994 και δραστηριοποιούνται στο χώρο της κτηματαγοράς με μεγάλη επιτυχία. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους μεσιτικές συναλλαγές όπως πωλήσεις, ενοικιάσεις διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων, οικοπέδων, ξενοδοχείων, εκτάσεων, για κάθε χρήση σε όλη την Ελλάδα.

Βρισκόμαστε στην καρδιά της Αθήνας επί της οδού Κάνιγγος 32 και Σολωμού γωνία. Το γραφείο μας απασχολεί 40 μόνιμα άτομα στα οποία τα 35 είναι συνεργάτες και οι υπόλοιποι στο διοικητικό τομέα. Οι υπεύθυνοι του γραφείου, Κ. Θεοφάνη Φούκη και Κ. Ρέζιν-Ζακλίν-Μαρί Βάγκνερ με τους επιλεγμένους συνεργάτες αναλαμβάνουν κάθε είδους μεσιτικές συναλλαγές: πωλήσεις, ενοικιάσεις, αντιπαροχές και εκτιμήσεις ακινήτων.

Μέχρι σήμερα το γραφείο μας έχει αναλάβει πάνω από 15.000 ακίνητα από όλη την Ελλάδα με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και εχεμύθεια, με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών. Η πολύχρονη πείρα μας εγγυάται την άψογη συνεργασία και την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη προσφέροντας νομική, συμβολαιογραφική και τεχνική υποστήριξη.
Το γραφείο μας διαθέτει πληθώρα ακινήτων και με την έξυπνη μηχανή αναζήτησης μπορείτε να ψάξετε ανάμεσα σε χιλιάδες ακίνητα μέχρι να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε ακόμα, μέσω της σχετικής φόρμας, να διαθέσετε προς πώληση ή μίσθωση και το δικό σας ακίνητο. H γνώμη σας μετράει ... Αξιολογήστε μας
 - ΡΙΖΑΡΕΙΟΣ


ΧΑΛΑΝΔΡΙ πλησίον "Υγεία",κτίριο μεγάλης προβολής 1900 τμ σε 670 τμ οικόπεδο διαμπερές, κατασκευή '08, άριστη κατασταση,αποτελειται από Ισόγειο 200 τμ, 1ος 200 τμ, 2ος 200 τμ και 3ος 200 τμ, , το οποίο διαθέτει κινητά χωρίσματα, αυτόνομια ψύξης θέρμ ...

Τιμή: € 13.000

Καρτέλα Ακινήτου


Τελευταία Ενημέρωση: 15/2/2019

 

© 2007 by Foukis Real Estate, all rights reserved. - Ισολογισμός - Site Map

 

Web Design Greece